Praktisch

Kunstcrew XXL is op zoek naar jonge Zeeuwse creatievelingen voor een interdisciplinaire ontmoeting. Kunstcrew is een laagdrempelig platform/maaktraject voor jonge makers binnen Zeeland waar aangespoord wordt interdisciplinair en collectief samen te werken aan een presentatie op EEF. Als je meedoet wordt je onderdeel van een groep enthousiaste creatieve jongeren die een samenwerking aan gaan, om onder begeleiding via creatief onderzoek naar een collectieve, creatieve uitingsvorm te komen.

NAAR WIE ZIJN WE OP ZOEK?
Voor KunstcrewXXL zoeken wij Zeeuwse jongeren (m/v/x) tussen de 15 en 27 jaar die zich bezig houden met, of geïnteresseerd zijn in, o.a. dans, theater, circus, muziek, fashion, beeldende kunst, film en taal. Geen zorgen, ervaring is geen  vereiste!

Binnen het project is samenwerking een belangrijk en groot deel. Misschien weet je al heel goed wat je graag doet en waar je goed in bent, en waar je hart ligt. Het kan ook zo zijn dat je enkel een vermoeden hebt dat werken binnen het kunstdomein wellicht iets voor je is. Onder begeleiding gaan we samen actief op zoek naar ieders aandeel en kracht in de samenwerking.

Binnen het project is samenwerking een belangrijk en groot deel. Misschien weet je al heel goed wat je graag doet en waar je goed in bent, en waar je hart ligt. Het kan ook zo zijn dat je enkel een vermoeden hebt dat werken binnen het kunstdomein wellicht iets voor je is. Onder begeleiding g

WAT GAAN WE DOEN? 

Als je je aansluit bij Kunstcrew XXL ga je, onder begeleiding van professionals uit het culturele werkveld, samenwerken met andere jonge cultuurmakers uit Zeeland. Je gebruikt je eigen talenten, en ontdekt andere kunstdisciplines, om zo vanuit interdisciplinair onderzoek met elkaar een presentatie vorm te geven. Het uitgangspunt in de samenwerking is de locatie. 

Vanaf 10 mei zal er op alle zaterdagen en zondagen gewerkt worden op het EEF terrein, tot en met het festival op 21,22,23 juni.

DATA

11, 12 mei, 18, 19 mei, 25, 26 mei, 1, 2 juni, 8, 9 juni, 15, 16 juni -> Dit zijn de werk weekenden.

21, 22, 23 juni -> presentatie op EEF.

AANMELDEN
Enthousiast geworden? Meld je aan via het aanmeldformulier  Er zijn geen kosten verbonden aan de deelname.